მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ნიგვზის ბურთები
17:16
ნიგვზის ბურთები


ნიგვზის ბურთები

 

მასალა:

ნიგოზი 2 ჭიქა

შაქარი 1/2 ჭიქა

ზეთი 3 ს/კ.

თაფლი 1–2 ს/კ.

მომზადება:

თაფლი, შაქარი და ზეთი ავურიოთ ერთმანეთში და გავცხელოთ შეყავისფრებამდე, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ნიგოზი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 2–3 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ.  სასურველ ფორმაზე (შეგვიძლია გამოვიყენოთ ბანბანერკის ფირფიტა) წავუსვათ ცხიმი,  კოვზით მოვათავსოთ მომზადებული ნიგვზიანი მასა, გავაცივოთ და ბრთხილად მოვაშოროთ ფორმას.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1632 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზის ბურთები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: