მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ნეაპოლური პიცა
19:49
ნეაპოლური პიცა


ნეაპოლური პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 200გრ.

ზეთი 2 ს/კ.

რძე 1/2 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 15გრ.

მარილი ცოტა.

 

შიგთავსი:

ყველი 200გრ.

პომიდორი 500გრ.

სოსისი (სარდელი) 5ც.

დაფქვილი წითელი წიწაკა გემოვნებით.


მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ რძეში, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, ზეთი და მოვზილოთ ცომი. ცომი გავაჩეროთ თბილ ადგილას 1 საათი. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოვაწყოთ კანგაცლილი მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, შემდეგ კუბიკებად დაჭრილი სოსისი, მოვაყაროთ წიწაკა და ცოტა გახეხილი ყველი. შევდგათ გაცხელებულ აირღუმელში, ვაცხოთ 30 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1315 | დაამატა: natia | ტეგები: ნეაპოლური პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: