მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ნეაპოლური პიცა
19:38
ნეაპოლური პიცა


ნეაპოლური პიცა

 

მასალა:

ფქვილი 150გრ.

ძეხვი 100გრ.

ყველი 100გრ.

ტომატ–პასტა 3 ს/კ.

კარაქი 30გრ.

ნიორი 5 კბილი

ხმელი ქინძი, ხმელი რეჰანი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ოხრახუში გასაფორმებლად.

მომზადება:

თბილ წყალში გავხსნათ დროჟი, დავამატოთ მარილი, ცოტა შაქარი, ჩავასხათ ფქვილში და მოვზილოთ ცომი. გავაჩეროთ 45 წუთი. ტაფაზე გავადნოთ კარაქი, დავასხათ ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი, ხმელი ქინძი, ხმელი რეჰანი, ყველაფერს კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ 2 წუთი გაზქურაზე და გადმოვდგათ. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მომზადებული გაცივებული სოუსი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოვაწყოთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ძეხვი, წავუსვათ გატარებული ნიორი, ზევიდან ისევ მოვაყაროთ ყველი, შევდგათ აირღუმელში 220* ტემპერატურაზე და ვაცხოთ 15–20 წუთი. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1288 | დაამატა: natia | ტეგები: ნეაპოლური პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: