მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » მწვანე ლობიო ტყემალით
21:50
მწვანე ლობიო ტყემალით


მწვანე ლობიო ტყემალით

 

მასალა:

მწვანე ლობიო 500გრ.

ტყემალი 200გრ.

ნიორი 1 კბილი

ქინძი 50გრ.

კამა 2–3 ძირი

რეჰანი 2–3 ძირი

წითელი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო დავტეხოთ, დავასხათ ცხელი წყალი, მოვხარშოთ, შემდეგ წვენი გადავწუროთ და ლობიო გადმოვიღოთ სასურველ ჭურჭელში. ტყემალი გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მოვხარშოთ, შემდეგ გავხეხოთ, მომზადებულ ტყემალში დავამატოთ დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, კამა, კარგად ავურიოთ, შემდეგ სოუსი წამოვადუღოთ, ადუღების შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ავურიოთ და მოვასხათ მოხარშულ ლობიოს. (სურვილისამებრ შეგვიძლია გავაფორმოთ რეჰანით ან სხვა მწვანილით).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1794 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე ლობიო ტყემალით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: