მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » მწვანე ლობიო
21:19
მწვანე ლობიო


მწვანე ლობიო

 

მასალა:

მწვანე ლობიო 500გრ.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 3–4ც.

მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.

ნიორი 2 კბილი

ქინძი 50გრ.

პეტრუშკა 3 ძირი

რეჰანი 2 ძირი

ქონდარი 2 ჩ/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო დავტეხოთ ნაჭრებად, მოვხარშოთ, ნახარში ჩავასხათ ცალკე ჭურჭელში. პომიდორს მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ წვრილად. ტაფაზე დავასხათ ზეთი და ცოტათი მოვთუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, ლობიო, 1/4 ჭიქა ლობიოს ნახარში, ვთუშოთ საშუალო ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში, 2–3 წუთის შემდეგ ნელ ცეცხლზე თავსახურით. გადმოვდგათ გაზქურიდან. ნიორი დავნაყოთ დაჭრილ მწვანილებთან, ქონდართან და მარილთან ერთად, დავამატოთ ლობიოს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ რეჰანის ფოთლებით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1921 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე ლობიო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: