მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 5 » მწვანე აჯიკა
18:57
მწვანე აჯიკა


მწვანე აჯიკა

 

მასალა:

ბულგარული  წიწაკა და ცხარე წიწაკა მწვანე 500გრ.

ქინძი 250გრ.

ოხრახუში 250გრ.

კამა 250გრ.

ნიახური 150გრ.

ნიორი  3 კბილი

ხმელი დაფქვილი ქინძი 1 ს/კ.

ღვინის ძმარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ბულგარული  წიწაკა და ცხარე წიწაკა ნიორთან და მწვანილებთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შემდეგ დავამატოთ ხმელი ქინძი, ძმარი, მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2519 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე აჯიკა | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: