მწვანე აჯიკა
მასალა:
ბულგარული წიწაკა და ცხარე
წიწაკა მწვანე 500გრ.
ქინძი 250გრ.
ოხრახუში 250გრ.
კამა 250გრ.
ნიახური 150გრ.
ნიორი 3 კბილი
ხმელი დაფქვილი ქინძი 1 ს/კ.
ღვინის ძმარი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
გასუფთავებული ბულგარული
წიწაკა და ცხარე წიწაკა ნიორთან და მწვანილებთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ
მანქანაში, შემდეგ დავამატოთ ხმელი ქინძი, ძმარი, მარილი და კარგად ავურიოთ.
|