მოთუშული ბოსტნეული ხორცით
მასალა:
საქონლის ხორცი (ძვლიანი) 3 ნაჭერი
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი 4ც.
არაჟანი 1 ს/კ.
ბულგარული წიწაკა 1ც.
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ხორცს დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ, როცა ხორცი მოიხარშება წაყალი
გადავასხათ, დავასხათ ახლი (ცოტა) წყალი, დავამტოთ გასუფთავებული დაჭრილი
კარტოფილი, გახეხილი სტაფილო, დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, მარილი და ვხარშოთ 10
წუთი, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი და ვთუშოთ 10 წუთი. გავაფორმოთ მწვანილით.
|