მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » მინი პიცა „ლოკოკინები“
16:38
მინი პიცა „ლოკოკინები“


მინი პიცა „ლოკოკინები"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 300გრ.

რძე 180მლ.

კარაქი (ცივი) 50გრ.

გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ლორი, პომიდორი, დამარინადებული კიტრი, დამარინადებული სოკო, ბულგარული წიწაკა, ყველი და კეჩუპი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კარაქი დავჭრათ, დავამატოთ ფქვილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ დავამატოთ გამაფხვიერებელი, მარილი, დავასხათ რძე და მოვზილოთ ცომი. ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, წავუსვათ კეჩუპი, მოვაწყოთ დაჭრილი ლორი, პომიდორი, კიტრი, სოკო, ბულგარული წიწაკა, გახეხილი ყველი და გადავახვიოთ რულეტისებურად, მომზადებული რულეტი დავჭრათ 12 ნაჭრად. ნაჭრები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 170* ტემპერატურაზე დაახლოებით 20 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1741 | დაამატა: natia | ტეგები: მინი პიცა „ლოკოკინები“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: