მინი პიცა „ლოკოკინები"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 300გრ.
რძე 180მლ.
კარაქი (ცივი) 50გრ.
გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.
მარილი 1/2 ჩ/კ.
შიგთავსი:
ლორი, პომიდორი, დამარინადებული კიტრი, დამარინადებული სოკო,
ბულგარული წიწაკა, ყველი და კეჩუპი გემოვნებით.
მომზადება:
კარაქი დავჭრათ, დავამატოთ ფქვილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ
დავამატოთ გამაფხვიერებელი, მარილი, დავასხათ რძე და მოვზილოთ ცომი. ცომი
გავაბრტყელოთ თხლად, წავუსვათ კეჩუპი, მოვაწყოთ დაჭრილი ლორი, პომიდორი, კიტრი,
სოკო, ბულგარული წიწაკა, გახეხილი ყველი და გადავახვიოთ რულეტისებურად,
მომზადებული რულეტი დავჭრათ 12 ნაჭრად. ნაჭრები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ
ფორმაზე და გამოვაცხოთ 170* ტემპერატურაზე დაახლოებით 20 წუთი.
|