მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » მაკარონი ნივრის სოუსით იტალიურად
21:59
მაკარონი ნივრის სოუსით იტალიურად


მაკარონი ნივრის სოუსით იტალიურად

 

მასალა:

მაკარონი 100გრ.

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

ნიორი 1 თავი

ქინძი 1–2 ძირი

ზეთი შესაწვავად

წითელი ცხარე წიწაკა, ხმელი ქინძი, ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავავლოთ ცივი წყალი და მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში. ნიორი დავნაყოთ და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ ტომატ–პასტა, წითელი ცხარე წიწაკა, ხმელი ქინძი, ხმელი რეჰანი, მარილი, დავასხათ ცოტა ადუღებული წყალი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი, შემდეგ მოვასხათ მოხარშულ მაკარონს, მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 5955 | დაამატა: natia | ტეგები: მაკარონი ნივრის სოუსით იტალიურად | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: