მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » მაჩანკა
14:52
მაჩანკა


მაჩანკა

 

მასალა:

ღორის ხორცი (რბილობი) 50გრ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი  ნახევარი ჭიქაზე ცოტა მეტი

წყალი  200მლ.

ნაღები 3 ს/კ.

ზეთი შესაწვავად

შავი პილპილი, მუსკატის კაკალი და მარილი გემოვნებით.

მწვანილი გასაფორმებლად.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, წყალი კვერცხი და მოვამზადოთ ბლინის ცომი. შევწვათ საშუალო ზომის ბლინები. ხორცი დავჭრათ და შევწვათ, დავამატოთ 1 ს/კ. პურის ფქვილი, კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ნაღები, მუსკატის კაკალი, პილპილი, მარილი და ვთუშოთ კიდევვ რამოდენიმე წუთი. შემწვარი ბლინები მოვათავსოთ თეფშზე და დავამატოთ მომზადებული ხორციანი მასა, გავაფორმოთ მწვანილით. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1256 | დაამატა: natia | ტეგები: მაჩანკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: