მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ლობიო ტომატის სოუსში
17:57
ლობიო ტომატის სოუსში


ლობიო ტომატის სოუსში

 

მასალა:

წითელი ლობიო 1კგ.

სტაფილო 2ც.

ხახვი 3 თავი

ნიორი 4 კბილი

ტომატპასტა 7ს/კ

წყალი 1ჩ/ჭ

ძმარი 3ს/კ.

გატარებული ნიგოზი 1 ჩ/ჭ

ზეთი, ნედლი ქინძი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მოხარშული კვერცხი, სალათის ფოთოლი და მწვანილი გასაფორმებლად.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ და წყალი გადავასხათ. წვრილად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო მოვთუშოთ (ტაფაზე)ზეთში, დავამატოთ ტომატპასტა, ნიგოზი, ძმარი, დანაყილი ნიორი, დაჭრილი ქინძი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, წიწაკა, მარილი კარგად ავუროთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი, შემდეგ დავასხათ წყალი და როდესაც ადუღდება გადამოვდგათ გაზქურიდან. მომზადების შემდეგ სოუსი მოვასხათ მოხარშულ ლობიოს, კარგად ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე პორციებად და გავაფორმოთ მოხარშული კვერცხით, სალათის ფოთოლით  და მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2042 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიო ტომატის სოუსში | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: