მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ლობიო ოსურად
13:50
ლობიო ოსურად


ლობიო ოსურად

 

მასალა:

თეთრი ლობიო 100გრ.

ხორცი (ღორის, ძვლის გარეშე) 40გრ.

სტაფილო  3ც.

ხახვი 2 თავი

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

ნიორი  ნახევარი თავი

ხმელი ქინძი, მიხაკი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიოს დავასხათ წყალი და დავდგათ გაზქურაზე მოსახარშად, როცა ლობიო თითქმის მზად იქნება, ტაფაზე შევწვათ წვრილად დაჭრილი ხორცი, დავამტოთ ხმელი ქინძი, მიხაკი, დაჭრილი ხახვი და შევწვათ, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, ვთუშოთ, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, დანაყილი ნიორი, წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ რამოდენიმე წუთი. მოთუშული ბოსტნეული დავამტოთ ლობიოს, ავურიოთ და ვთუშოთ 10 წუთი თავდახურულად. გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაჩეროთ 30 წუთი. სუფრაზე გავიტანოდ ცხლად, მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1420 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიო ოსურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: