მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ლობიო ბოსტნეულით
22:03
ლობიო ბოსტნეულით


ლობიო ბოსტნეულით

 

მასალა:

თეთრი ლობიო 100გრ.

სტაფილო  3ც.

ხახვი  3 თავი

ბულგარული წიწაკა 2ც.

ტომატ–პასტა 3–4 ს/კ.

ნიორი  5 კბილი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ, წყალი გადავუწუროთ.  ბულგარული წიწაკა დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო და ვთუშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, (სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა ადურებული წყალი) მოხარშული ლობიო, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ 10 წუთი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1462 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიო ბოსტნეულით | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: