მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქიშმიშით ფარშირებული ქათამი
19:08
ქიშმიშით ფარშირებული ქათამი


ქიშმიშით ფარშირებული ქათამი

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ქარაქი 200გრ.

ქიშმიში 500გრ.

შაქარი 50გრ.

თაფლი 50გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი მოვხარშოთ (ბულიონი შევინახოთ), ქიშმიში მოვთუშოთ კარაქში და დავამატოთ თაფლი. ქათამი ამოვიღოთ ბულიონიდან, ამოვავსოთ მოთუშული ქიშმიშით, გახსნილი ნაწილი ამოვკეროთ მაგარი ძაფით და მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე (მუცლით ქვევით), მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ შენახული ბულიონი, შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად, შეწვიასას ვაბრუნოთ. შეწვის შემდეგ ქათამი დავდოთ სასურველ ფორმაზე და გავაფორმოთ, მწვანილით და ბულგარული წიწაკით.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1479 | დაამატა: natia | ტეგები: ქიშმიშით ფარშირებული ქათამი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: