მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ხრაშუნა კარტოფილი
16:50
ხრაშუნა კარტოფილი


ხრაშუნა კარტოფილი

 

მასალა:

კარტოფილი 800–900გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად

ზეთი, შაქარი, დაფქვილი პაპრიკა და კამა, პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ, რათა თითოეულ ნაჭრეს ფარავდეს ზეთი. ჯამში ჩავყაროთ დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი), დავამატოთ პაპრიკა, კამა,  შაქარი,( შაქრის გემო კარტოფილზე არ იგრძნობა, უბრალოდ ხრაშუნას ხდის კარტოფილს) პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და ამოვავლოთ კარტოფილის ნაჭრები, შემდეგ კარტოფილის ნაჭრები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, ვაცხოთ 20–25 წუთის განმავლობაში. სუფრაზე გავიტანოთ მოთუშულ სტაფილოსთან, კომბოსტოსთან და ხახვთან ერთად.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1720 | დაამატა: natia | ტეგები: ხრაშუნა კარტოფილი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: