ინგილოური (ქაბაბი)
მასალა:
ცხვრის რბილი ხორცი 1კგ.
დუმა 100–120გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
არაჟნიანი ჩაშუშული
ხორცი 1კგ.
კარტოფილი 800გრ.
ხახვი 1 თავი
კარაქი 50გრ. ... კითხვის გაგრძელება »
წაბლის სატენიანი ქათამი
1 ქათამი (2კგ)
1 ... კითხვის გაგრძელება »
ინგილოური (ტოლმა)
კომბოსტო 2 კგ.
ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით)
ნიგოზი 300გრკითხვის გაგრძელება »
იმერული (სირა ბაჟე)
1კგ. ხბოს ჩლი ... კითხვის გაგრძელება »
ცხვრის ხორცის ბუღლამა
ცხვრის ხორცი 1 კგ
ჯავახური (ხაშლამა)
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი 2–3კგ.
ხმელი კამა 3–4 ტოტი
კარტო ... კითხვის გაგრძელება »
თუშური (გუდის ყაურმა)
ცხვრის ხორცი თავისი დუმით დაჭერით, შეაზავეთ მარილით, ჩაყარეთ გუდაში ( ... კითხვის გაგრძელება »
აჯიკიანი საქონლის ხორცი
რბილი საქონლის ხორცი 1კგ.
ქინძი 1 კონა