მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჯავახური (ხაშლამა)
20:10
ჯავახური (ხაშლამა)


ჯავახური (ხაშლამა)

 

მასალა:

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი 2–3კგ.

ხმელი კამა 3–4 ტოტი

კარტოფილი 5–6ც.

მწვანე წიწაკა 2–3ც.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი მოვხარშოთ, ხარშვისას ქვაბში ჩავაყოლოთ რამდენიმე ტოტი ხმელი კამა. როცა მომზადებას თითქმის აღარაფერი უკლია, ჩავყაროთ შიგ მთელ-მთელი გათლილი კარტოფილი. როცა კერძი მზად იქნება, ამოვიღოთ და სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ  მარილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4423 | დაამატა: natia | ტეგები: ჯავახური (ხაშლამა) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: