მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1360
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ცხვრის ხორცის ბუღლამა
20:17
ცხვრის ხორცის ბუღლამა


ცხვრის ხორცის ბუღლამა

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი 1 კგ

ხახვი 500

პომიდორი  1 კგ

კარტოფილი  800

ქინძი  2 კონა

პილპილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

დავჭრათ ხახვი ძალიან წვრილად. ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ და დავჭრათ. პომიდორი გავფცქვნათ და წვრილად დავჭრათ, კარტოფილი გავთალოთ და შუა-შუა გავჭრათ. ქვაბში ერთ ფენად ჩავყაროთ დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ ხორცი, კარტოფილი, დავასხათ პომიდორი, მოვაყაროთ პილპილი ან წიწაკა, მარილი და დაჭრილი ქინძი. თავდახურული ქვაბი დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ახალი პომიდვრის მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ტომატი ან ერთ ჩაის ჭიქა წყალში გახსნილი პიურე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1894 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცის ბუღლამა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: