მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინგილოური (ქაბაბი)
20:34
ინგილოური (ქაბაბი)


ინგილოური (ქაბაბი)

 

მასალა:

ცხვრის რბილი ხორცი 1კგ.

დუმა 100–120გრ.

ხახვი 2–3 თავი

კვერცხი 2ც.

კოწახური 1 ღვინის ჭიქა

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

1კგ ცხვრის რბილი ხორცი, 100-120რ. დუმა და 2 თავი ხახვი გავატაროთ, შევაზილოთ მარილი, პილპილი, 2. კვერცხი, 1 ღვინის ჭიქა კოწახური, ძეხვივით დავაგრძელოთ, შამფურზე წამოვაგოთ და მაყალზე შევწვათ. შემდეგ დავანაწილოთ და სათითაოდ გავახვიოთ ლავაშში, თან მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და კოწახური.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1764 | დაამატა: natia | ტეგები: ინგილოური (ქაბაბი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: