ინგილოური (ქაბაბი)
მასალა:
ცხვრის რბილი ხორცი 1კგ.
დუმა 100–120გრ.
ხახვი 2–3 თავი
კვერცხი 2ც.
კოწახური 1 ღვინის ჭიქა
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
1კგ
ცხვრის რბილი ხორცი, 100-120გრ. დუმა და 2 თავი ხახვი გავატაროთ, შევაზილოთ მარილი, პილპილი, 2ც. კვერცხი, 1 ღვინის ჭიქა კოწახური, ძეხვივით დავაგრძელოთ, შამფურზე წამოვაგოთ და მაყალზე შევწვათ. შემდეგ დავანაწილოთ და სათითაოდ გავახვიოთ ლავაშში, თან მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და კოწახური.
|