მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » თუშური (გუდის ყაურმა)
20:06
თუშური (გუდის ყაურმა)


თუშური (გუდის ყაურმა)

 

ცხვრის ხორცი თავისი დუმით დაჭერით, შეაზავეთ მარილით, ჩაყარეთ გუდაში (დამუშავებულ ცხვრის ტყავში) და პირმოკრული უჰაეროდ წყალში მოხარშეთ. ეს ყაურმა შეგიძლიათ დიდხანს შეინახოთ სიცივეში და სურვილისამებრ გამოიყენოთ.

 

თუშური (ფაშვის ყაურმა)

ცხვრის ხორცი დაკეპეთ, მოაყარეთ მარილი და გასუფთავებულ, გადმობრუნებულ ფაშვში ჩადეთ. ორთქლის გამოსაშვებად პირმოკრული ფაშვის ყელში ჩაამაგრეთ სქელღეროიანი ბალახის მილი. ამოთხარეთ ორმო, შიგ დაანთეთ ცეცხლი. როცა შეშა დანაკვერჩხლდება, შეახვიეთ მასში ფაშვი და ორმოს ზემოდან სიპი ქვები დააფარეთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1791 | დაამატა: natia | ტეგები: თუშური (გუდის ყაურმა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: