მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ხორცი „ზღარბი“
21:06
ხორცი „ზღარბი“


ხორცი „ზღარბი"

 

მასალა:

საქონლის ხორცის ფარში 500გრ.

ბრინჯი 1 ჭიქა

კვერცხი 1ც.

არაჟანი 200გრ.

ტომატ–პასტა 1 ს/კ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ბრინჯი მოვხარშოთ ნახევრად და ავურიოთ საქონლის ხორცის ფარშს, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავამატოთ კვერცხი და კარგად ავურიოთ. მიღებული ფარშისგან მოვამზადოთ პატარა ფორმის რგოლები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე. არაჟანს დავამატოთ ტომატ–პასტა, ნახევარი ჭიქა წყალი, მოვაყაროთ მარილი და დავასხათ მომზადებულ რგოლებს. გამოვაცხოთ 40 წუთი. გავაფორმოთ კიტრით და ბარდით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1510 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცი „ზღარბი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: