ხორცი „ზღარბი"
მასალა:
საქონლის ხორცის ფარში 500გრ.
ბრინჯი 1 ჭიქა
კვერცხი 1ც.
არაჟანი 200გრ.
ტომატ–პასტა 1 ს/კ.
პილპილი და მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
ბრინჯი მოვხარშოთ ნახევრად და ავურიოთ საქონლის ხორცის ფარშს,
მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავამატოთ კვერცხი და კარგად ავურიოთ. მიღებული
ფარშისგან მოვამზადოთ პატარა ფორმის რგოლები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე. არაჟანს
დავამატოთ ტომატ–პასტა, ნახევარი ჭიქა წყალი, მოვაყაროთ მარილი და დავასხათ
მომზადებულ რგოლებს. გამოვაცხოთ 40 წუთი. გავაფორმოთ კიტრით და ბარდით.
|