მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ხორცი ყველით
21:01
ხორცი ყველით


ხორცი ყველით

 

მასალა:

საქონლის ხორცი (რბილობი) 500გრ.

ყველი 400გრ.

მაიონეზი 100გრ.

 

მარინადისთვის:

ძმარი 2 ს/კ.

ხახვი 2–3 თავი

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მოცხარის ჯემი 2–3 ს/კ.

 

მომზადება:

ხორცი დავჭღათ სასურველი ზომის ნაჭრებად, დავამატოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, ძმარი, მოცხარის ჯემი, პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. დამარინადებული ხორცი მოვათავსოთ ფორმაზე, თავზე მოვაწყოთ ხახვი (რომელიც მარინადისთვის გამოვიყენეთ), წავუსვათ ზეთი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, გამოვაცხოთ აირღუმელში 180–200* ტემპერატურაზე დააახლოებით 30–35 წუთის განმავლობაში, სუფრაზე გავიტანოთ კითრთან და პომიდორთან ერთად, თავზე მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1354 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცი ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: