მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ხორცი კვასში
14:19
ხორცი კვასში


ხორცი კვასში

 

მასალა:

საქონლის ხორცი  500 გრ

კვასი ნახევარი ლიტრი

ხახვი 2 თავი

ზეთი შესაწვავად

ხმელი ქინძი, კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი და წვენს როცა გამოყოფს ჩავსახთ კვასი (კვასი ხორცს ცოტათი უნდა ფარავდეს), ვთუშოთ 1 საათის განმავლობაში (ხანდახან ჩავამატოთ კვასი, რათა შევინარჩუნოთ მისი დონე) შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი კამა, მარილი ქინძი, წიწაკა და ვთუშოთ კიდევ 15 წუთი. მომზადების შემდეგ მოვათავსოთ სალათის ფოთოლზე.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1291 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცი კვასში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: