მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ხორცი კარტოფილით კორეულად
14:24
ხორცი კარტოფილით კორეულად


ხორცი კარტოფილით კორეულად

 

მასალა:

ხორცი (200 საქონლის და 200 ღორის) 400გრ.

კარტოფილი 500გრ.

ნიორი 3 კბილი

ზეთი შესაწვავად

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მაიონეზი თავზე მოსასხმელად.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ. კარტოფილი გავასუფთავოდ, დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევწვათ ცალკე ზეთში. შემდეგ დავამტოთ შემწვარი ხორცი, მოვაყროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ნიორი კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. თავზე მოვასხათ მაიონეზი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1554 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცი კარტოფილით კორეულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: