მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 15 » ხაჭოს ვარენიკები შემწვარი სალით
14:47
ხაჭოს ვარენიკები შემწვარი სალით


ხაჭოს ვარენიკები შემწვარი სალით

 

მასალა:

ხაჭო  200გრ.

კვერცხი 1ც.

სალა 50გრ.

ხახვი  1 თავი

ზეთი შესაწვავად

პურის ფქვილი  1,5 ჭიქა (ან რამდენსაც შეიზელს)

ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხაჭოს დავამატოთ კვერცხი, ფქვილი, მარილი და მოვზილოთ ცომი. მიღებულ ცომი დავამრგვალოთ კალბასისებურად, დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. სალა დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში დავამატოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, ვთუშოთ 5–6 წუთი შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და ავურიოთ დაჭრილი ქინძი, მიღებული მასა მოვაყაროთ მოხარშულ ვარენიკებს.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1506 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭოს ვარენიკები შემწვარი სალით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: