მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ხაჭოს პიცა
19:51
ხაჭოს პიცა


ხაჭოს პიცა

 

მასალა:

ცომი:

ხაჭო 250გრ.

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

სოდა ნახევარი ჩაის კოვზი

რძე 1 ჭიქა

შაქარი 40გრ.

 

შიგთავსი:

მოხარშული ძეხვი 150გრ.

კიტრის მწნილი 2ც.

სტაფილო 1ც.

ბულგარული წიწკა 3ც. (ფერადები)

ხახვი 1 თავი

სოკო (ქამა „შამპინიონი") 200გრ.

ყველი 100გრ.

მაიონეზი 2 ს/კ.

კეჩუპი 2 ს/კ.

ზეთი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ სოდა, შაქარი, რძე, ხაჭო და მოვზილოთ ცომი, ჩავდოთ ცელოფანში და შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 45 წუთით. ბულგარული წიწაკა დავჭრათ მრგვალად, სტაფილო დავჭრათ კუბიკებად, ხახვი დავჭრათ წვრილად და ყველაფერი მოვთუშოთ ზეთში. სოკო შევწვათ ცალკე ზეთში, ძეხვი დავჭრათ კუბიკებად. მომზადებული ცომი გამოვიღოთ საყინულიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ კეჩუპი და მაიონეზი ერთმანეთში არეული, ზევიდან მოვაწყოთ დაჭრილი ძეხვი, შემდეგ შემწვარი სოკო, მოვაყაროთ მოთუშული ბოსტნეული, ბოლო მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1875 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭოს პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: