მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის სუპი ბოსტნეულით
19:23
ქათმის სუპი ბოსტნეულით


ქათმის სუპი ბოსტნეულით

 

მასალა:

ქათამი 300–400გრ.

კარტოფილი 3–4ც.

სტაფილო 1ც.

კვერცხი (მოხარშული) 1ც.

ლიმონი 1ც.

ოხრახუში, კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ გაზქურაზე. სანამ ქათამი იხარშება, კარტოფილი გავასუფთავოთ და დავჭრათ პატარა კუბიკებად, სტაფილო გავხეხოთ, მოხარშული კვერცხი დავჭრათ მრგვალად, ლიმონი დავჭრათ მრგვალად, მწვანილები დავჭრათ წვრილად. როდესაც ქათამი ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ დაჭრილი კარტოფილი, გახეხილი სტაფილო, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ დაჭრილი მწვანილები და კარგად ავურიოთ. მომზადებული სუპი ამოვიღოთ პორციებად ღრმა თეფშზე და თითოეულზე დავამატოთ თითო–თითო ნაჭერი ლიმონი და კვერცხი.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1769 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის სუპი ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: