მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის სუპ–პიურე
19:25
ქათმის სუპ–პიურე


ქათმის სუპ–პიურე

 

მასალა:

ქათამი 200გრ.

ზეთი 1 ს/კ.

ხახვი 10გრ.

ნაღები 1 ს/კ.

კვერცხის გული (ყვითრი) 1ც.

წყალი 750მლ.

თეთრი პური 300გრ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭღათ კუბიკებად და გამოვაშროთ გაცხელებულ აირღუმელში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. ქათამი მოვხარშოთ 750მლ. წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ ბულიონიდან (ბულიონი შევინახოთ) და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ან დავაბლენდეროთ, ქათმის ფარშს დავამატოთ ნაღები, კვერცხის გული და კარგად ავურიოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, შევწვათ ზეთში და ჩავასხათ შენახულ ქათმის ბულიონში. მომზადებულ ბულიონში ჩავაწყოთ ქათმის ფარში, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ვხარშოთ 5 წუთი. მომზადების შემდეგ ავურიოთ დაჭრილი გამომშრალი პური და გავაფორმოთ მწვანილით. (სურვილისამებრ შეგვიძლია ხახვთან ერთად მოვთუშოთ სტაფილო).

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1228 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის სუპ–პიურე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: