მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 23
სტუმარი: 23
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ქათმის ფილე ფორთოხლის სოუსში
22:06
ქათმის ფილე ფორთოხლის სოუსში


ქათმის ფილე ფორთოხლის სოუსში

 

მასალა:

ქათმის ფილე 500 გრამი

ფორთოხალი 1ც.

1ც. ლიმონის წვენი

იოგურტი ხილის გარეშე 3 ს/კ.

შავი ჩაი  2 ს/კ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2 კბილი

ზეთი შესაწვავად

წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფორთოხალს გამოვწუროთ წვენი, კანი  გავხეხოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, მოვასხათ ჩაი, ფორთოხლის და ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვასხათ მომზადებული ხახვის მარინადი და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით. 1 საათის გასვლის შემდეგ დამარინადებული ქათამი გამოვიღოთ საყინულედან, მოვათავსოთ ცხიმდასხმულ ტაფაზე, დავასხათ მარინადი და ვთუშოთ 20 წუთი, შემდეგ დავამატოთ გახეხილი ფორთოხლის კანი 2 ს/კ, იოგურტი და ვთუშოთ კიდევ 5 წუთი. გავაფორმოთ მწვანილით და ფორთოხლის ნაჭერით.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1711 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ფილე ფორთოხლის სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: