მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის კისრები ბრინჯით და შავი ქლიავით
18:50
ქათმის კისრები ბრინჯით და შავი ქლიავით


ქათმის კისრები ბრინჯით და შავი ქლიავით

 

მასალა:

ქათმის კისერი 500გრ.

მოხარშული ბრინჯი 300გრ.

შავი ქლიავი 150გრ.

სტაფილო 1–2ც.

ხახვი 1–2ც.

ჯანჯაფილი 1 ჩ/კ.

პაპრიკა 1 ჩ/კ.

მარილი გემოვნებით

ზეთ შესაწვავად.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად, სტაფილო დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოვთუშოთ ზეთში დაახლოებით 10 წუთი. დავამატოთ ქათმის კისერი, გარეცხილი ქლიავი, დავასხათ წყალი ისე რომ 1სმ. ფარავდეს. ვთუშოთ 30 წუთი. შემდეგ ჩავყაროთ ბრინჯი, ვთუშოთ 10 წუთი, დავამატოთ მარილი, სუნელები, ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე კიდევ 15 წუთი.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1440 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის კისრები ბრინჯით და შავი ქლია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: