მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის გულები ნიგვზით
19:11
ქათმის გულები ნიგვზით


ქათმის გულები ნიგვზით

 

მასალა:

ქათმის გულები 1კგ.

წითელი წიწაკა 3ც.

ნიორი 3 კბილი

თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

ნიგოზი 1 ჭიქა

ნაღები ნახევარი ჭიქა

პრასი, კამა, ქინძი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქათმის გულები შევწვათ ზეთში, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ ღვინო და ვთუშოთ 10 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ნაღები, დაჭრილი პრასი, წიწაკა, კამა, ქინი, დანაყილი ნიორი, გატარებული ნიგოზი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 5–10 წუთი. სუფრაზე გავიტანოთ მოხარშულ მაკარონთან ერთად, გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1651 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის გულები ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: