მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის გულები არაჟანში
18:52
ქათმის გულები არაჟანში


ქათმის გულები არაჟანში

 

მასალა:                                                 

ქათმის გული 500გრ.

არაჟანი 3 ს/კ.

ხახვი 1–2ც.

სტაფილო 1ც.

კარაქი 50გრ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

მომზადება:

დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო მოვთუშოთ ზეთში. ქათმის გულები გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, დავამატოთ მოთუშულ ბოსტნეულს, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვთუშოთ კიდევ 10 წუთი. შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, კარაქი, ავურიოთ და ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში 15 წუთი. სუფრაზე გავიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან, ბრინჯთან ან მაკარონთან ერთად.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1642 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის გულები არაჟანში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: