მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ქათამი „შუბაში“
22:01
ქათამი „შუბაში“


ქათამი „შუბაში"

 

მასალა:

ქათმის ბარკლები 1კგ.

კარტოფილი 1კგ.

სტაფილო 1ც.

ხახვი 1 თავი

ბულგარული წიწაკა 1ც.

არაჟანი 1 ქილა

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ არაჟანი და კარგად ავურიოთ. ხახვი და სტაფილო დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და ვთუშოთ 5 წუთი.  ქათმის ბარკლები გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, წიწაკა და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ქათმის ბარკლებს თავზე წავუსვათ არაჟანი, შემდეგ დავამტოთ მოთუშული ბოსტნეული ბოლო ფენად დავფაროთ კარტოფილი–არაჟნით, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე დაახლოებით 1 საათი.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1254 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი „შუბაში“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: