მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათამი „მზიანი“
18:47
ქათამი „მზიანი“


ქათამი „მზიანი"

 

მასალა:

ქათმის ფილე 500გრ.

სტაფილო 500გრ.

ნიორი 2 კბილი

პურის ფქვილი 1 ჭიქა (პლიუს 3 ს/კ. ფქვილი ამოსავლებად)

კვერცხი 5ც.

ქონდარი, როზმარინი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქათმის ფილე გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ქონდარი, როზმარინი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ 10 წუთი. სტაფილო გავასუფთავოთ, გავხეხოთ, დავამატოთ 1 ჭიქა ფქვილი, კვერცხი, დანაყილი ნიორი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ფილე ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ ამოვავლოთ მომზადებულ სტაფილოს მასაში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1267 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი „მზიანი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: