მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათამი მადრიდულად
19:13
ქათამი მადრიდულად


ქათამი მადრიდულად

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

სოკო (ქამა, შამპინინო) 500გრ.

ხახვი 2 თავი

კარტოფილი 5ც.

წითელი ბულგარული წიწკა 2ც.

ზეთი 3 ს/კ.

თეთრი ღვინო 2 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი მოვხარშოთ, შემდეგ ამოვიღოთ ბულიონიდან (ბულიონი შევინახოთ),  წავუსვათ მარილი და შავი პილპილი. სოკო და ხახვი დავჭრათ წვრილად, შევწვათ ზეთში, მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ ცოტა წყალი და მოვთუშოთ სანამ წყალი არ ჩაშრება. შემდეგ ქათამი ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით, შევწვათ ზეთში, დავასხათ შენახული ბულიონი, დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი კარტოფილი, მრგვალად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და ვთუშოთ 15 წუთი. შემდეგ დავამატოთ ღვინო და ვთუშოთ ხორცის მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ, ხორცი ამოვიღოთ ბულიონიდან, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, ირგვლივ შემოვუწყოთ მოთუშული კარტოფილი და ზემოდან მოვაყაროთ მოთუშული ბულგარული წიწაკა. (შეგვიძლია ბულიონთან ერთადაც მივირთვათ).

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1222 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი მადრიდულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: