მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა“
20:37
ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა“


ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა"

 

მასალა:

ვაშლი (მჟავე) 3ც.

ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.

ოხრახუში საშუალო კონა

არაჟანი 3 ს/კ.

შაქარი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ვაშლი გავასუფთავოთ, დავჭრათ კუბიკებად და ჩავუშვათ 10 წუთით ცივ წყალში, რომელშიც დავამატებთ 1 ჩ/კ. ლიმონის მჟავას. ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოთ მარცვლებისგან და დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ამოვიღოთ წყლიდან, დავამატოთ ბულგარული წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, არაჟანი, შაქარი, მოვაყაროთ შავი პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და შევდგათ საყინულეში 20 წუთით. სუფრაზე გატანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1704 | დაამატა: natia | ტეგები: ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: