მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » კვერცხის ბუტერბროდი
22:20
კვერცხის ბუტერბროდი


კვერცხის ბუტერბროდი

 

მასალა:

პურის ნაჭერი (გარბუშკა) 4ც.

ძეხვი ან სოსისი 100გრ.

მაიონეზი 2 ჩ/კ.

კვერცხი 4ც.

ყველი 100გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პურის ნაჭრებს ამოვაცალოთ გული, წავუსვათ მაიონეზი, დავაწყოთ დაჭრილი სოსისი, დაჭრილი ყველი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, თითოეულში ჩავახალოთ კვერცხი და მოვაყაროთ მარილი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 15 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1500 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხის ბუტერბროდი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: