კვერცხი შებოლილი ხორცით
მასალა:
შებოლილი ხორცი 100გრ.
კვერცხი 4ც.
პომიდორი 1ც.
ხახვი 1–2 თავი
ზეთი შესაწვავად
კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
შებოლილი ხორცი დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი
პომიდორი და ვთუშოთ 5 წუთი, შემდეგ მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი (კვერცხი ავთქვიფოთ
მარილთან და წიწაკასთან ერთად) და მოვაწყოთ შებოლილი ხორცის ნაჭრები. შევწვათ
მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი კამა.
|