მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 5 » კვერცხი ქართულად
19:23
კვერცხი ქართულად


კვერცხი ქართულად

 

მასალა:

ბადრიჯანი 3ც.

კვერცხი 4ც.

ნიორი 3–4 კბილი

ქინძი წვრილად დაჭრილი 2 ს/კ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავაშროთ, გავთალოთ, დავჭრათ წვრილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. შემდეგ გადავავლოთ წყალი, კარგად გავწუროთ და მოვთუშოთ ტაფაზე ზეთში 1 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ დანაყილი ნიორი, პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ, დავაფაროთ თავსახური და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 10 წუთი, შემდეგ მოვხადოთ თავსახური, ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ და შევწვათ 1–2 წუთის განმავლობაში. სუფრაზე გატანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1474 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხი ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: