მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » კირკაჟი
21:54
კირკაჟი


კირკაჟი

 

მასალა:

წითელი ლობიო 500გრ.

ნიორი 2 კბილი

ქინძი 50გრ.

ნიგოზი 1/2 ჭიქა

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

ხახვი 1 თავი

წითელი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ (ოღონდ მარცვლები არ უნდა ჩაიშალოს), გადმოვიღოთ დუიშლაკზე, ლობიოს ნახარში დაახლოებით 1/2 ჭიქა შევინახოთ. ნიგოზი გავატაროთ ნიორთან ერთად ხორცსაკეპმანქანაში, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასხათ შენახული ლობიოს ნახარში, ძმარი და კარგად ავურიოთ. მოხარშული ლობიო მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში, მოვასხათ ნიგვზის სოუსი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და მრგვალად დაჭრილი ხახვი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2740 | დაამატა: natia | ტეგები: კირკაჟი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: