მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი)
19:30
კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი)


კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი)

 

მასალა:

კეფირი ან მაწონი 125 მლ. 

ნიორი  2–3 კბილი

დაფქული შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ნიორი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ პილპილი, მარილი კარგად ავურიოთ (სასურველია ხის ჯოხით), დავასხათ კეფირი და კვლავ ავურიოთ. (შეგვიძლია სურვილისამებრ დავამატოთ მწვანილები).

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 1941 | დაამატა: natia | ტეგები: კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: