მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 22
სტუმარი: 22
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » კარტოფილის პიურე „გლაზური“
22:27
კარტოფილის პიურე „გლაზური“


კარტოფილის პიურე „გლაზური"

 

მასალა:

კვერცხი 3ც.

კარტოფილი 5ც.

რზე ნახევარი ჭიქა

კარაქი, ოხრახუში და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ, წყალი გადავწუროთ და ჩავჭყლიტოთ, დავამატოთ კარაქი, რძე, მარილი და კარგად ავურიოთ. ტაფაზე დავასხათ ზეთი, მომზადებული პიურე მოვათავსოთ სამ პორციად, თითოეულს გავუკეთოთ პატარა სიღრმე და თითოეულში ჩავახალოთ კვერცხი, კვერცხს მოვაყაროთ ცოტა მარილი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 10 წუთი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1606 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის პიურე „გლაზური“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: