მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » კარტოფილის ალადები
17:09
კარტოფილის ალადები


კარტოფილის ალადები

 

მასალა:

კარტოფილი 1კგ.

ხახვი 3 თავი

ზეთი 1/2 ჭიქა

პურის ფქვილი 1/2 ჭიქა

დაჭრილი ოხრახუში 3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვთუშოთ 2 ს/კ ზეთში. კარტოფილი გავასუფთავოდ, მოვხარშოთ და ჩავჭყლიტოთ (დავამატოთ ცოტა ნახარში), შემდეგ დავამატოთ მოთუშული ხახვი, ოხრახუში, ფქვილი, მარილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა პატარა პორციებად მოვათავსოთ გაცხელებულ ცხიმდასხმულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.  გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2037 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: