მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 17 » კარტოფილი „ანნა“ ფრანგულად
14:51
კარტოფილი „ანნა“ ფრანგულად


კარტოფილი „ანნა" ფრანგულად

 

მასალა:

კარტოფილი 500გრ.

კარაქი 70გრ.

დაფქვილი წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, დავჭრათ სიგრძეზე წვრილად, წავუსვათ წიწაკა, მარილი და მოვათავსოთ რამოდენიმე ფენად ცხიმწასმულ (ცხიმი ტაფას კარგად წავუსვათ) ტაფაზე, თითოეული კარტოფილის ფენას წავუსვათ კარაქი, დავაფაროთ თავზე და შევდგათ კარგად გაცხელებულ აირღუმელში ნახევარი საათით, შემდეგ კარტოფილი გადავაბრუნოთ და გავაჩეროთ აირღუმელში კიდევ 5 წუთი თავსახურის გარეშე.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1477 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილი „ანნა“ ფრანგულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: