მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » კამის რულეტი
21:50
კამის რულეტი


კამის რულეტი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

შაქარი 1 ს/კ.

მცენარეული ზეთი 3 ს/კ.

საფუარი დროჟი 20გრ.

წყალი 1 ჭიქა

მარილი 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

კამა 4-5 კონა

მცენარეული ზეთი 3-4 ს/კ.

ჩაი  2 ს/კ.

ცერეცოს თესლი 1 ჩ/კ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, საფუარი, მარილი, ზეთი, წყალი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ თბილ ადგილზე ამოსასვლელად (ამოსვლის პერიოდში ცომი ორჯერ გადავზილოთ). მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, წავუსვათ ზეთი მოვაყაროთ დაჭრილი კამა და გადავახვიოთ რულეტისებურად. მომზადებული რულეტი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ჩავჩხვლიტოთ ჩანგლით, გავაჩეროთ 15–20 წუთი თბილ ადგილზე, შემდეგ ზედაპირზე წავუსვათ მაგარი ჩაი მოვაყაროთ ცერეცოს თესლი და გამოვაცხოთ აირღუმელში 180–200* ტემპერატურაზე მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ სუფრაზე გატანის წინ დავჭრათ და გავაფორმოთ კამით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1515 | დაამატა: natia | ტეგები: კამის რულეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: