მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » კამაბალა ბოსტნეულით
15:03
კამაბალა ბოსტნეულით


კამაბალა ბოსტნეულით

 

მასალა:

კამბლა (ან სხვა თევზი) 500გრ.

წიწაკა 150გრ.

ბადრიჯანი 250გრ.

პომიდორი 200გრ.

ხახვი 150გრ.

ნიორი 2 კბილი

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

პურის ფქვილი თევზის ამოსავლებად

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ გადავაავლოთ ცივი წყალი, გავწუროთ და ტაფაზე მოვთუშოთ ზეთში, 10 წუთის შემდეგ დავამატოთ, წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკა (წიწაკს დაჭრამდე მარცვალი გამოვაცალოთ), ვთუშოთ 5 წუთი და შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, დანაყილი ნიორი, მარილი, და ვთუშოთ მომზადებამდე (დაახლოებით 5–10 წუთი). ფქვილს დავამატოთ მარილი, წიწაკა, კარგათ ავურიოთ, ამოვავლოთ თევზი და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ თევზი მოვათავსოთ თეფშზე და ზემოდან დავადოთ მოთუშული ბოსტნეული. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1230 | დაამატა: natia | ტეგები: კამაბალა ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: