მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » კალმახი ლიმონით და ნიორით
18:32
კალმახი ლიმონით და ნიორით


კალმახი ლიმონით და ნიორით

 

მასალა:

კალმახი 2ც.

ლიმონი 2ც.

ნიორი 3–4ც.

ნახევარი ლიმონის წვენი

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კალმახი გავასუფთავოდ,  გავუკეთოთ საშუალო ზომის ჭრილები, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და  მოვასხათ  ლიმონის წვენი. ლიმონი და ნიორი დავჭრათ თხელ რგოლებად. თევზის ერთ ჭრილში ჩავდოთ ლიმონის ნაჭერი, ხოლო მეორეში ნიორის ნაჭერი (ასე გავიმეოროთ რამოდენიმეჯერ) (ამგვარი მეთოდით მოვამზადოთ დარჩენილი 1 კალმახი),გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ ზეთი, მოვათავსოთ თევზები, გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ წავუსვათ თევზებს ზეთი და შევდგათ 180*–ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. შევწვათ 20–30 წუთის განმავლობაში. გავაფორმოთ ლიმონით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3874 | დაამატა: natia | ტეგები: კალმახი ლიმონით და ნიორით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: