მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » იტალიური ტეფტელი
14:00
იტალიური ტეფტელი


იტალიური ტეფტელი

 

მასალა:

ხორცის ფარში (ღორის ან საქონლის) 300გრ.

ხახვი 1 თავი ფარშისთვის + 2 თავი სოუსისთვის

თეთრი პური 3 ნაჭერი

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

ზეთი შესაწვავად

ხმელი  რეჰანი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცის ფარშს დავამატოთ რძეში ან წყალში დამაბალი პური, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი კარგად ავურიოთ და შემდეგ დავკეპოთ (რათა მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა). მომზადებული ფარშისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები და ცოტათი შევწვათ ტაფაზე ზეთში, შემდეგ გადმოვიღოთ ტეფტელები ტაფიდან ჯამზე, ხოლო ტაფაზე შევწვათ დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, ცოტა წყალი, მარილი, რეჰანი და კარგად ავურიოთ (უნდა გამოვიდეს თხევადი სოუსი), შემდეგ სოუსში ჩავყაროთ ტეფტელები (ხორცის ბურთები) და ვთუშოთ 20 წუთი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 3213 | დაამატა: natia | ტეგები: იტალიური ტეფტელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: