მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 11
სტუმარი: 11
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ინდაური ფორთოხლის სოუსში
19:06
ინდაური ფორთოხლის სოუსში


ინდაური ფორთოხლის სოუსში

 

მასალა:

ინდაური (მკერდის მხარე) 800გრ.

ზეთი შესაწვავად

1ც. ფორთოხლის წვენი

ინდაურის ბულიონი 250მლ.

ნიორი 2–3 კბილი

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

რეჰანი, პილპილი და მარილი გემოვნებით

შაქარი ცოტა.

მომზადება:

პურის ფქვილი მოვხალოთ. დანაყილი ნიორი შევწვათ დაჭრილ რეჰანთან ერთად. ინდაური მოვხარშოთ, მოხარშვის შემდეგ ბულიონი შევინახოთ დაახლოებით 250მლ. ხოლო ინდაური გადმოვიღოთ ცალკე ჭურჭელში, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, ცოტა შაქარი და შევწვათ ცხიმწასმულ ტაფაზე. შემდეგ დავამატოთ შენახული ბულიონი, ფორთოხლის წვენი, მოხალული პურის ფქვილი, ნიორთან ერთად შემწვარი რეჰანი და ვთუშოთ 10–15 წუთი. მომზადების შემდეგ ხორცი ამოვიღოთ სოუსიდან, დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე (სურვილისამებრ შემწვარ კარტოფილთან ერთად) გავაფორმოთ წვანილით და სუფრაზე გავიტანოთ მომზადებულ სოუსთან ერთად. გავაფორმოთ წვანილით.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1417 | დაამატა: natia | ტეგები: ინდაური ფორთოხლის სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: