მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 20
სტუმარი: 20
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ღვიძლი „საიდუმლოთი“
13:57
ღვიძლი „საიდუმლოთი“


ღვიძლი „საიდუმლოთი"

 

მასალა:

ძროხის ღვიძლი 700გრ.

ნაღები 1 ჭიქა

არაჟანი 100გრ.

ლორი 100გრ.

ყველი 100გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) 1 ჭიქა

ხახვი 2 თავი

ზეთი შესაწვავად

კამა, ქონდარი, როზმარინი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში. ლორი და ყველი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ღვიძლი გავასუფთავოდ და დავჭრათ დიდ ნაჭრებად (ცოტა დავკეპოთ),  თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ შემწვარი ხახვი, შემდეგ დავდოთ ლორი, ყველი, კამის ფოთოლი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, ამოვავლოთ დაფქვილ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ტაფაზე 3 წუთი თითოეული მხრიდან (თუ რულეტები იშლება შევკრათ მაგარი ძაფით). მომზადებული რულეტები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვასხათ ნაღების სოუსი (რომელსაც შემდეგნაირად ვამზადებთ: ნაღებს დავამატოთ ქონდარი, როზმარინი, პილპილი, მარილი, წვრილად დაჭრილი კამა, არაჟანი და კარგად ავურიოთ) და გამოვაცხოთ აირღუმელში 15–20 წუთის განმავლობაში. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1678 | დაამატა: natia | ტეგები: ღვიძლი „საიდუმლოთი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: